Aanstaande zaterdag is het zover! Dan vindt alweer de 5e editie plaats van de CycleSensation.

De voorbereidingen voor CycleSensation 2014 zijn in volle gang! Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar in blok 1 (12.00-14.35 uur) en blok 3 (18.00-20.35). Daarnaast is er nog plaats in ons kidsblok! Dus als je nog mee wilt doen, schrijf je snel in via www.cyclesensation.nl

Kidsblok
Ook dit jaar organiseert de organisatie van de CycleSensation een kidsblok. Kinderen vanaf 1.30 m die zin hebben in een uurtje spinnen (10.30-11.30 uur) voor het goede doel kunnen zich inschrijven via de website. De kinderen spinnen in de St jan op swingende muziekonder leiding van Tom de Graaf. Ze hoeven geen inschrijfkosten te betalen! Wel dagen we ze uit om een zo hoog mogelijk sponsorbedrag mee te brengen. De hele opbrengst van het kidsblok gaat naar KIKA. Voor degene met het hoogste sponsorbedrag hebben wij een leuke prijs.

Special Guest Yuri van Gelder
Ook dit jaar is er weer een speciale gast bij CycleSensation aanwezig. Dit jaar is dit oud-Europees en oud-Wereldkampioen Turnen Yuri van Gelder.

YurivanGelder

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lustrumfeest!
Om sponsorgeld op te halen voor de Roparun heeft Team Doelbewust in 2010 voor de 1e keer de CycleSensation georganiseerd. Een groot indoor-fietsfestijn in de st. Jan op de Markt in Roosendaal. Dit unieke evenement is het grootste indoor cycling event van West-Brabant en heeft inmiddels een belangrijke plaats verworven op de Roosendaalse evenementenkalender. Op 25 januari 2014 gaat al dus alweer de 5e editie van start, een lustrum!
2014 is daarmee het lustrumjaar voor zowel Team Doelbewust als voor de CycleSensation. Om dit niet onopgemerkt voorbij te laten gaan zal Team Doelbewust de CycleSensation afsluiten met een spetterend Lustrumfeest. De muziek zal worden verzorgd door DJ MK! Het feest zal starten om 20.30 en eindigen om 01.00 uur. Tijdens het feest zal de totaalopbrengst Cyclesensation 2014 bekend gemaakt worden!

Zorg dus dat je erbij bent (als deelnemer, toeschouwer en/of feestganger) op 25 januari 2014, het beloofd een mooie editie te worden!

Doe je niet mee of kan je er niet bij zijn, maar wil je wel een bijdrage leveren? Algemene donaties zijn van harte welkom via bankrek. NL11 RABO 0107 0564 29, tnv Stichting Team Doelbewust inzake Cyclesensation.

Meer weten over de CycleSensation? Volg ons via facebook!

CycleSensation flyer 2014 v3 cPDF