De afgelopen weken zijn we als bestuur van de CycleSensation druk geweest om de mogelijkheden van de komende CycleSensation te onderzoeken en hierover een besluit te nemen. 

Gezien de ontwikkelingen met betrekking tot COVID-19, de landelijke maatregelen die nu gelden en wellicht ook nog verder aangepast zullen gaan worden, zijn we tot de conclusie gekomen dat we de komende editie in februari 2021 niet door kunnen laten gaan. Natuurlijk nemen we dit besluit met pijn in ons hart, maar de gezondheid van onze deelnemers, sponsoren, vrijwilligers en alle bezoekers, is natuurlijk veel belangrijker. 

In deze tijd is het niet gepast om ons evenement in eenzelfde setting en met eenzelfde beleving uit te gaan voeren. Een alternatief evenement is overwogen, maar op alles wat de CycleSensation sterk maakt, zal dan ingeleverd moeten gaan worden. Het komende jaar gaan we gebruiken om ons evenement in samenwerking met Team Doelbewust, nog sterker, mooier en nog meer verbindend te maken. 

Zodra er ontwikkelingen voor 2022 zijn zullen wij jullie hiervan op de hoogte brengen. Via facebook en instagram houden we alle ge├»nteresseerden op de hoogte en werken we toe naar een prachtig evenement, wat hopelijk in 2022 plaats mag en kan vinden. 

Ondertussen hebben ook onze gekozen goede doelen (KiKa en de Roparun) te lijden onder de Coronacrisis. Het doen van donaties is nog steeds mogelijk. Als je hiervoor openstaat, kunt u contact opnemen met financien@cyclesensation.nl 

Het opmaken van een factuur is mogelijk. De opbrengsten van deze donaties tellen mee bij de editie van 2022. 

Via deze weg willen we u nadrukkelijk bedanken voor uw eerdere hulp. Zonder alle vrijwilligers is er geen evenement. We hebben in de afgelopen jaren op uw hulp mogen rekenen en daarop mogen bouwen. Steeds stond u voor ons klaar. Dat is enorm gewaardeerd. We hopen dat we in 2022 weer een fantastische editie van de CycleSensation neer mogen gaan zetten en dat u dan wederom van de partij bent.