De organisatie van de CycleSensation is volop in voorbereiding voor alweer de dertiende editie! Dit jaar vindt het evenement plaats op 21 en 22 april op het Tongerloplein in Roosendaal.

Wij dagen onze deelnemers (zowel volwassenen als kinderen) uit om zoveel mogelijk donatiegelden bij elkaar te halen voor onze goede doelen. De opbrengst van het kidsblok, dit jaar op 21 april, doneert Team Doelbewust aan Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa). De opbrengst van het volwassenblok, dit jaar op 22 april, gaat naar Stichting Roparun.

Op welk thema ga jij 2 uur knallen?
Volwassenen kunnen zich voor 22 april inschrijven via hun bedrijf of als particulier. Iedereen is welkom! 
Dit jaar kan er door de volwassenen in vijf blokken van twee uur gefietst worden. De inschrijfkosten zijn 40 euro per fiets per blok. Elk blok heeft zijn eigen thema. Benieuwd naar de thema’s en de instructeurs? Neem een kijkje op de website! 

Kidsblok op 21 april
Ook kinderen kunnen meedoen aan CycleSensation! Het kidsblok is al jaren een vast onderdeel van ons event. Sinds 2022 hebben de kinderen hun eigen event op vrijdagavond. Op vrijdagavond 21 april 2023 fietsen de kinderen tussen 18.00-21.00 uur! 

De kinderen en scholen betalen geen inschrijfgeld, maar ze halen wel donatiegelden op voor KiKa. Elk kind krijgt bij inschrijving een eigen donatiepagina, zodat het inzamelen van donatiegeld nog makkelijker wordt. 

Inschrijven voor 21 en 22 april kan nog! Ga jij de uitdaging aan?