Als organisatie hebben we de laatste weken de ontwikkelingen rondom het coronavirus goed in de gaten gehouden. Inmiddels zijn de nodige versoepelingen aangekondigd en lijkt het erop dat we stapje voor stapje meer ruimte en mogelijkheden krijgen om ons leven weer op te pakken. Het zal echter nooit zijn, zoals voor Corona. Er zijn ook nog veel onzekerheden. Krijgen we het virus voldoende onder controle? Hoe ziet ons (bedrijfs-)leven er straks uit? Hoe ziet een anderhalve-meter-samenleving eruit? En…wat betekent dat dan voor ons evenement ColSensation?

ColSensation is veel meer dan alleen het beklimmen van de Mont Ventoux. ColSensation is ook het gezamenlijk toewerken naar de dag van de beklimming. Evenementen en activiteiten organiseren om zoveel mogelijk donatiegelden op te halen. Samen beleven in de dagen voorafgaand aan de beklimming, de saamhorigheid op de dag zelf en de ontlading op de top en tijdens het feest ‘s avonds.

Ons realiserend dat dit de ultieme ColSensation-beleving is, zijn wij tot de conclusie gekomen dat we dit jaar deze beleving onmogelijk kunnen creëren. Een beleving die past bij ColSensation, een beleving die past bij #samensterk.

We hebben dan ook de keuze moeten maken om de 9e editie van ColSensation dit jaar niet door te laten gaan en deze te verplaatsen naar 17 september 2021. Een besluit dat we hebben genomen met pijn in ons hart, maar we hebben dit besloten uit liefde voor ons zo dierbare evenement ColSensation.

Lees meer >>