In 2012 is Team Doelbewust een nieuw avontuur begonnen; ColSensation. Het evenement voor de avonturier die zich graag tot het uiterste inspant om zo een sportieve prestatie neer te zetten en een bijdrage te leveren aan een noodzakelijk doel. De Colsensation is de mogelijkheid met iets groters bezig te zijn dan jezelf, samen met gelijkgestemden, ieder met zijn eigen motivatie.

Het doel

Samen zoveel mogelijk geld inzamelen voor (regionale) kankergerelateerde doelen.

Wij hopen met ons evenement impact te creëren. Wij dromen van een wereld waarin kanker beter te behandelen is, waardoor kanker te genezen is (of verwordt tot een chronische ziekte) en waarin kankerpatiënten een betere kwaliteit van leven hebben. Hiervoor is onderzoek nodig. Onderzoek naar betere  behandelvormen, betere medicijnen en een betere kwaliteit van leven.

De inspanning

De inspanning is tweeledig! Iedere deelnemer zal zich moeten inspannen om minimaal €750,-bij elkaar te verzamelen om daarna de lichamelijke inspanning te mogen uitvoeren. Fietsend of (hard)lopend de Mont Ventoux bedwingen, de kale berg die als een eenzame reus verrijst in het zacht glooiende landschap van de Provence.

Meer informatie of vragen?

Wil je meer informatie over het evenement ColSensation of heb je vragen, ga dan naar de event website van ColSensation