In verband met korte organisatie-periode en een veelheid aan (andere) evenementen is besloten om de Family Obstacle Challenge te verplaatsen naar 2022.

De Family Obstacle Challenge op 11 juli 2021 gaat dus niet door! Dank iedereen voor zijn enthousiasme en betrokkenheid! De deelnemers die hadden ingeschreven zijn/worden geïnformeerd en krijgen inschrijfgeld terug.

Houd onze website en de social media kanalen in de gaten voor een update na de zomervakantie!

De Team Doelbewust Family Obstacle Challenge is een wedstrijd op 6 onderdelen waarbij je bij elk onderdeel tegen een ander team strijdt. Jullie gaan de uitdaging aan op gebied van behendigheid, evenwicht, samenwerking en natuurlijk ook op conditioneel gebied (stormbanen). Welk team brengt het er op alle onderdelen het beste vanaf? Uitdagend, spannend maar bovenal bijzonder leuk. Durven jullie deze uitdaging aan?

Doe mee met de Team Doelbewust Family Obstacle Challenge!

Opzet

De TDB Family Obstacle Challenge is een evenement voor families en vriendengroepen. Je doorloopt met een team van 4 tot 6 deelnemers een parcours van 6 onderdelen, met verschillende stormbanen en hindernissen. Je betaalt een prijs per deelnemer om de kosten van het evenement te dragen. Daarnaast betaal je een prijs per team van EUR 20 die in zijn geheel ten goede komt aan Stichting Roparun.

Ochtendprogramma (aangeraden voor families en vriendengroepen met jonge kinderen)
  • Tijd 9.00 – 12.30uur
  • Obstacle Challenge met 6 onderdelen
  • Inschrijfgeld inclusief goodie-bag, koffie en thee bij aankomst en lunch
  • Kosten deelname per € 20 per team + € 8 per deelnemer

Middagprogramma (gericht op families en vriendengroepen (met kinderen vanaf 12 jaar))
  • Tijd 13.30-18.00uur
  • Obstacle Challenge met 6 onderdelen
  • Inschrijfgeld inclusief goodie-bag, koffie en thee bij aankomst en barbecue
  • Kosten deelname € 20 per team + € 15 per deelnemer

Vanzelfsprekend hebben we de voorzorgsmaatregelen genomen om een veilig evenement te organiseren en respecteren we de coronavoorschriften


De opbrengst van het evenement wordt gedoneerd aan Stichting Roparun. Met jouw deelname aan de Team Doelbewust Family Obstacle Challenge draag je bij aan de kwaliteit van leven met en na kanker.