De opbrengst van de CycleSensation komt geheel ten goede aan Team Doelbewust die deze middelen een op een inzet voor de palliatieve zorg voor kankerpatienten en lokale kankergerelateerde doelen. Zo ging in 2014 de opbrengst naar Stichting Roparun en naar het ZRTI voor lichtplafonds in de bestralingsbunkers van het nieuwe radiotherapeutisch instituut bij het Franciscus Ziekenhuis.

De inspanning

Op veler verzoek introduceren we in 2016 een 4e fietsblok, wat gefietst zal worden van 21:00 uur tot circa 23:30 uur. Het huidige 3e fietsblok zal dus niet langer het laatste blok zijn. Het grootste indoor cycling-evenement van West-Brabant ‘groeit’ hierdoor uit naar een 12-uurs evenement. Het eerste uur van het 1e blok (12.00-13.00 uur) is voor de kids. Aansluitend aan het kidsuur, fietsen de volwassenen twee uur. We sluiten de CycleSensation af met een gezellige borrel van 23.30 uur tot 1.00 uur. Iedereen is welkom!

Kidsblok

Ook dit jaar kunnen kinderen weer mee doen aan de CycleSensation! Vanaf 2016 zal het uur waarop kinderen voor KiKa fietsen van 12:00 tot 13:00 uur plaatsvinden en geïntegreerd worden in het eerste fietsblok van Cyclesensation. Ben je minimaal 1.30 m en heb je zin in een uur spinnen  in de St jan op swingende muziek onder leiding van een ervaren instructeur schrijf je dan nu in! Je hoeft geen inschrijfkosten te betalen! Wel dagen we je uit om een zo hoog mogelijk sponsorbedrag mee te brengen. Vraag je familie, buren en vrienden om je te sponsoren. De hele opbrengst van het kidsblok gaat naar KIKA. Voor degene met het hoogste sponsorbedrag hebben wij een leuke prijs. Schrijf je nu in. We zien je graag!

SCHRIJF JE IN VOOR HET KIDSBLOK! (klik hier)

Sponsorgeld

Naast de fysieke inspanning vragen we deelnemers zoveel mogelijk sponsorgeld in te zamelen. Laat je sponsoren door familie, vrienden, collega’s etc.
Degenen die deze dag de grootste donatie meenemen zullen in het zonnetje worden gezet.

Inschrijven 7e editie is nu mogelijk!

De afgelopen zes edities waren een overweldigende succes dus zijn wij wederom klaar voor een vervolg. Zoals ieder jaar beloven wij er wederom een nog groter spektakel van te gaan maken. Zet je in voor mensen met kanker en schrijf je nu in voor CycleSensation 2016! Beleef samen met ons een geweldige dag in een unieke sportieve sfeer!

 (klik hier)

Vragen?

Heb je algemene vragen over CycleSensation 2016, stuur dan een mail naar info@cyclesensation.nl. Heb je specifieke vragen over je inschrijving, stuur dan een email naar inschrijven@cyclesensation.nl 

Sponsor worden van CycleSensation 2016?

Bij de editie van 2015 hebben we zogenaamde bloksponsoren geïntroduceerd. Een fietsblok van 3 uur kan door ondernemers geadopteerd worden. Zij krijgen in dat blok diverse mogelijkheden om hun bedrijf, wat hen verbindt met Team Doelbewust, Cyclesensation en ons goede doel onder de aandacht te brengen van de deelnemers en het aanwezige publiek. De komst van een vierde fietsblok betekent nu ook ruimte voor een vierde bloksponsor. Meer informatie over sponsor worden van CycleSensation 2016 kunt u verkrijgen via sponsoring@cyclesensation.nl.