Het is bijna zover: Roparun! Support jij onze kanjers?!

Aanstaande zaterdag 3 juni is het zover! Dan vertrekt het Roparunteam van Team Doelbewust (#RRT233) naar Parijs! We doen dit jaar alweer voor de 8e keer mee aan deze bijzondere estafetteloop van Parijs naar Rotterdam.

Dit jaar vertrekt het team nog eerder vanuit Parijs, namelijk op 3 juni rond 13.36 uur. Dit betekent ook wat voor de doorkomsttijd bij de Meet en Greet in Steenbergen.

We hopen op een voorspoedige, droge/zonnige en bovenal gezellige Roparun! Aan de kleding zal het in ieder geval niet liggen…Net als voorgaande jaren heeft Mizuno ook dit jaar het team in een volledig nieuwe sportieve outfit gestoken. #zijnwesuperblijmee

Het Team Doelbewust Supportpunt

Ook dit jaar zal er weer een supportpunt langs de route zijn! Net als vorig jaar zal het supportpunt bij Steenbergen worden ingericht aan de J.L. Brooijmansdreef 4. We hopen dat jullie weer in grote getalen aanwezig zijn om onze kanjers te verwelkomen en nog een hart onder de riem te steken voor de laatste kilometers richting CoolSingel.

Het team verwacht hier op maandag 5 juni rond 5.30 uur  te zijn. Dit is gebaseerd op de starttijd vanuit Parijs. Ervaring leert dat we altijd wat uitlopen op schema. Houd onze social media in de gaten voor de exacte doorkomsttijd!

Aanrijden kan het beste via Wouw, richting Moerstraten/Steenbergen (klik op de kaartjes en afbeeldingen voor een vergroting).

Vanuit Wouw:

  • Waterstraat richting Heerle/Moerstraten, bij de Hazelaar de Moerstraatseweg op richting Moerstraten (zie kaart 1).
  • Door dorp Moerstraten heen en de Moerstraatseweg blijven volgen (zie kaart 2).
  • Einde van de weg linksaf de Hoogstraat in (zie kaart 3).
  • Na 100 meter parkeren bij de rotonde waar de N259 en de N257 elkaar kruisen (zie kaart 4 + 1e afbeelding).
  • Dan te voet/fiets de Franseweg in ri centrum (2e afbeelding)
  • Het Team Doelbewust Supportpunt is dan de eerste straat rechts, J.L. Brooijmansdreef 4. (zie ster op kaart 4 + 3e afbeelding)


kaart 1                                                                    kaart 2

kaart 3                                                                    kaart 4


Hoogstraat en rotonde bij Steenbergen


Franseweg


J.L. Brooijmansdreef 4

Volg #RRTeam233 tijdens de Roparun!

Ook dit jaar proberen we weer zoveel mogelijk foto’s en filmpjes te plaatsen op onze social media kanalen, zodat het thuisfront ons kan volgen! Je kunt ons volgen op:

Facebook Team Doelbewust
Twitter Team Doelbewust
Instagram Team Doelbewust
of via de site van ROPARUNLIVE (klik op link).
BBQ bij Ergens Anders

Op 5 juni rond 18.00 uur sluiten we de Roparun volgens traditie af bij Café Ergens Anders met een BBQ! Hopelijk zien we jullie daar allemaal om een goed verloop van deze Roparun-editie te vieren!

#RRTeam233 is er helemaal klaar voor en heeft er onwijs veel zin in!

Doneer op naam van Team233 – Team Doelbewust
Met dank aan deze geweldige sponsors kan #RRTeam233 deelnemen aan Roparun 2017!