Team Doelbewust voor de 10e keer aan de start van de Roparun!

Op zaterdag 8 juni is het zover! Dan vertrekt het Roparunteam van Team Doelbewust naar Parijs!

Dit jaar doen we dat voor de 10e keer! Dat maakt deze editie op zichzelf al bijzonder, maar….we maken er dit jaar een extra bijzondere editie van… We doen dit jaar namelijk mee met 2 teams! Team 233 en Team 239.
De teams zijn samengesteld uit de Team Doelbewust Roparunners van de afgelopen 10 jaar.

DE TEAMS

De lopers, fietsers, chauffeurs en navigatoren worden ondersteunt door een verzorgingsteam en cateringteam. Dit betekent dat we dit jaar met ruim 40 Team Doelbewusters onderweg zijn van Parijs naar Rotterdam! De indeling van de teams is als volgt:

De teams 233.1 en 239.1 vertrekken steeds samen van het basiskamp en de teams 233.2 en 239.2 vertrekken steeds samen van het basiskamp. Ons doel is gezamenlijk (met het totale team) aan te komen in Rotterdam.

Dit jaar vertrekken de teams 233.1 en 239.1 op zaterdag 8 juni om12.00 uur vanuit Parijsom vervolgens non-stop de route van meer dan 500 km naar Rotterdam af te leggen. Je kunt de teams live volgen via https://www.roparunlive.nl/.
Onze verwachtte finishtijd in Rotterdam (Binnenrotte) is maandag 10 juni rond 12.30/12.45 uur.


Houd onze social media kanalen (Facebook, Instagram) in de gaten voor de meest actuele aankomsttijden!

DONEREN KAN NOG!

Het is nog mogelijk een donatie te doen op ons team voor Stichting Roparun. Het geld dat wordt opgehaald tijdens het evenement Roparun wordt toegekend aan instellingen, goede doelen of projecten die bijdragen aan het motto van Roparun:
 ‘Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”
Doneren kan op Team 233. We laten alle donaties binnenkomen op 1 team om zo kans te maken op een zo hoog mogelijke (misschien de hoogste??) donatieopbrengts als kers op de taart van deze lustrumeditie! In het eerste jaar van onze deelname haalden we met donatieopbrengts van 111.000 gelijk een 2e plaats in een deelnemersveld van 275 teams. Wat wordt de donatieopbrengts tijdens onze 10e deelname???
 
Doneer op naam van Team233/239 – Team Doelbewust

AANKOMST IN ROOSENDAAL

10 jaar Team Doelbewust, 10e deelname Roparun en een aankomst met 2 teams…Daar hoort een groot onthaal bij in Roosendaal! Wij roepen jullie dan ook allemaal op hierbij aanwezig te zijn!

Op maandag 10 juni verwachten we rond 16.00* uur in Roosendaal aan te komen. Daar sluiten we traditioneel de Roparun af bij Café Ergens Anders, Bloemenmarkt 8.

BBQ
Voor de Roparunners wordt door Ergens Anders een BBQ verzorgt. Voor 7,50 euro pp (volw.) kan je ook mee BBQ-en! Eet je mee? Meld je dan voor 10 juni aan via info@teamdoelbewust.nl en geef door met hoeveel personen je komt. (betalen kan bij Café Ergens Anders)

Hopelijk zien we jullie daar allemaal om een goed verloop van deze Roparun-editie te vieren!

*check de actuele aankomsttijd via social media!


TEAM DOELBEWUST SUPPORTPUNT IN STEENBERGEN

Ook dit jaar zal er weer een supportpunt langs de route zijn! Net als voorgaande jaren zal het supportpunt bij Steenbergen worden ingericht aan de J.L. Brooijmansdreef 4. We hopen dat jullie ook hier in grote getalen aanwezig zijn om onze kanjers te verwelkomen en nog een hart onder de riem te steken voor de laatste kilometers richting de Binnenrotte. 

Het team verwacht hier op maandag 10 JUNI rond 6.00 uur  te zijn. Dit is gebaseerd op de starttijd vanuit Parijs. Ervaring leert dat we altijd wat uitlopen op schema. Houd onze social media in de gaten voor de exacte doorkomsttijd!

Volg #RRTeam233 tijdens de Roparun!

Ook dit jaar proberen we weer zoveel mogelijk foto’s en filmpjes te plaatsen op onze social media kanalen, zodat het thuisfront ons kan volgen! Je kunt ons volgen op: FACEBOOK | INSTAGRAM |TWITTER
of via de site van ROPARUNLIVE (klik op link). Zoek daar op Team 233 en Team 239