Nog een kleine twee maanden en dan is het zover: Roparun 2023! De route loopt weer door Nederland en dus komen we door Roosendaal! Zorg dat je erbij bent, want misschien is het de laatste keer dat je dit evenement van dichtbij kunt mee maken; volgend jaar staat de start weer vanuit Parijs gepland. Hoe laat wij precies doorkomen hopen we jullie binnenkort te vermelden. Het belooft echt weer een feestje te worden! 

Maak jij ons team compleet?
Het team kent vele bekende gezichten, maar gelukkig zijn er ook nieuwkomers. Er is nog plaats voor een chauffeur en navigator, dus meld je snel aan. Ook als (aspirant) loper ben je welkom en kun je altijd eens op de zondagochtenden meetrainen. Aanmelden kan bij erno@roparunteam233.nl

Geen Roparun zonder sponsoren!
We zijn ontzettend blij met de steun van onze vertrouwde sponsoren. Dat zij ons ook dit jaar weer steunen is, zeker na afgelopen jaren, niet vanzelfsprekend. Daar zijn we ze dan ook erg dankbaar voor! En er verschijnen zelfs nieuwe namen op onze shirts! Wil je een kleinere bijdrage leveren? Er zijn talloze opties voor sponsoring in natura en je kunt natuurlijk ook de bekende Roparunloten kopen.