Om sponsorgeld op te halen voor de palliatieve zorg voor kankerpatienten en regionale kankergerelateerde doelen organiseert Team Doelbewust elk jaar de CycleSensation. Een groot spinningevent in Roosendaal.

 

Op 15 april om 19.00 uur gaat de nieuwe website live en opent de inschrijving voor CycleSensation 2022! Ga naar www.cyclesensation.nl

 

De 12e editie van CycleSensation vind plaats op 13 en 14 mei!

Beleef samen met ons een geweldige dag in een unieke sfeer! Het evenement wordt mede mogelijk gemaakt door Boulanger Chocolaterie

 

 

 

 

 

Sinds de vorige editie in 2020 heeft de organisatie over veel punten nagedacht om het evenement nog verder te verbeteren. Onder andere over de invulling van het kidsblok en de blokken voor de volwassenen.

Kidsblok
De kinderen krijgen bij deze editie hun eigen kidsblok op hun eigen dag. Op vrijdag 13 mei zal er alleen door de kinderen gefietst worden tussen 18.00-21.00 uur. In vier blokken zien we graag alle kanjers van de verschillende scholen langs komen.

De kinderen worden uitgedaagd om zoveel mogelijk donatiegelden op te halen. De donatiegelden van het kidsblok gaan naar KiKa. Deze middelen worden door KiKa ingezet in de strijd tegen kinderkanker.

Volwassenen
Bij elke editie zien we dat er honderden volwassen deelnemers fietsen. Ze fietsten één of meerdere uren in een blok van 3 uur en sommige deelnemers fietsten zelfs meerdere blokken.

Dit jaar fietsen de volwassenen de hele dag, op zaterdag 14 mei. Vanaf deze editie wordt er van 10.00-22.00 uur in 6 blokken van 2 uur gefietst. Zoveel mogelijk volwassenen kunnen zo, voor het goede doel, op de spinningfiets plaats gaan nemen. Op deze manier hopen we voor zoveel mogelijk volwassenen een mogelijkheid te creëren om aan dit evenement deel te nemen.

De donatiegelden van de volwassenen gaan naar Stichting Roparun. Deze middelen worden door Stichting Roparun toegekend aan instellingen, goede doelen of projecten die bijdragen aan de missie van Roparun: “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.

Locatie
Jarenlang was de St Jan de (soms dampende) thuisbasis van CycleSensation. Helaas is dat, vanwege de huidige ontwikkelingen in de St Jan, niet meer mogelijk. Dit jaar vind het evenement plaats in een grote tent op het Tongerloplein. Een unieke locatie die garant staat voor een bijzondere beleving!

Inschrijven
Binnenkort start de inschrijving! Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan een volledige nieuwe website (inschrijfdatum volgt snel).

 


 

Gebruik logo en naam CycleSensation

CycleSensation is een evenement van Stichting Team Doelbewust. Graag stellen we een CycleSensation Actie-logo ter beschikking ter ondersteuning van de acties van al onze deelnemers. Er zijn echter wel enkele voorwaarden verbonden aan het gebruik van het logo en de naam (Cycle)Sensation.

  1. Het logo en de naam van CycleSensation mag niet verfraaid of aangepast worden tbv sponsoracties.
  2. De toevoeging ‘- Sensation’ mag niet gebruikt worden in de naam van sponsorevents of in bijvoorbeeld de keuze van teamnaam, inlognaam e.d.
  3. Vermelding van de bestemming van de donatiegelden dient te worden vermeld en als volgt omschreven zijn:

Voor volwassenen:
“De donatiegelden van Team Doelbewust CycleSensation 2022 gaat naar Stichting Roparun”

Voor kinderen:
“De opbrengst van het Kidsblok van Team Doelbewust CycleSensation 2020 gaat naar Stichting Kinderen  Kankervrij (KIKA)”

E.e.a. heeft onder meer te maken met de verkregen ANBI status van Stichting Doelbewust en voor de onder haar    verantwoordelijkheid georganiseerde evenementen.

 

Download hier het In Actie Voor CycleSensation logo

(klik op het logo en kies vervolgens -rechter muisknop- afbeelding opslaan als)

 

Foto’s van CycleSensation

Foto’s van afgelopen edities van CycleSensation zijn hier terug te kijken.