Na de geweldige edities van 2012 en 2013, organiseert Team Doelbewust ook in 2014 weer het evenement ColSensation! Het evenement vindt plaats op 13 september 2014. Locatie: Mont Ventoux!

ColSensation: Het evenement voor de avonturier die zich graag tot het uiterste inspant om zo een sportieve prestatie neer te zetten en een bijdrage te leveren aan een noodzakelijk doel. De Colsensation is de mogelijkheid met iets groters bezig te zijn dan jezelf, samen met gelijkgestemden, ieder met zijn eigen motivatie.

Het doel
Samen zoveel mogelijk geld inzamelen voor KWF Kankerbestrijding. Een op de 3 Nederlanders krijgt kanker, per jaar ruim 89.000 mensen. Veel meer mensen zien wat voor effect dit heeft op de patiënten en hun omgeving. KWF kankerbestrijding heeft als doel minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten.

De inspanning
De inspanning is tweeledig! Iedere deelnemer zal zich moeten inspannen om minimaal €500,-bij elkaar te verzamelen om daarna de lichamelijke inspanning te mogen uitvoeren. Fietsend of lopend de Mont Ventoux bedwingen, de kale berg die als een eenzame reus verrijst in het zacht glooiende landschap van de Provence. De berg van de wielersport waar om de zoveel jaar de wielergoden een ultieme strijd leveren tijdens de Tour de France. Door diezelfde wielergoden ook de berg van de waanzin genoemd.

CS-PushButton