De voorbereidingen voor de viertiende editie van de CycleSensation zijn alweer in volle gang! Op 12 en 13 april 2024 vind je de tent net als de vorige editie weer op het Tongerloplein in Roosendaal.
Inschrijven voor dit sportieve spinningevenement kan vanaf zaterdag 13 januari om 12:00 uur. Omcirkel die datum in je agenda en schrijf je in via onze website www.cyclesensation.nl – alleen of samen als team met je familie, vrienden of collega’s.

Ga jij ook de uitdaging aan?

Op vrijdagavond 12 april is inmiddels het traditionele kidsblok. Van 17:15 tot 20:00 uur in vier blokken van een half uur gaan de kinderen fietsen voor KiKa. De kinderen en scholen betalen geen inschrijfgeld, maar ze halen wel donatiegelden op. Elk kind krijgt bij inschrijving een eigen donatiepagina, zodat het inzamelen van donatiegeld nog makkelijker wordt.
Op zaterdag 13 april hebben we in het eerste blok van 12:00 – 14:00 uur een speciale actie voor middelbare scholieren: zij kunnen voor €20 twee uur fietsen voor Stichting Roparun. Uiteraard kunnen ook de volwassenen zich gewoon inschrijven voor dit openingsblok en zij betalen €40 per fiets. De overige vier blokken zijn van 14:00 tot 22:00 uur.
Uiteraard hopen we ook dit jaar een fantastische opbrengst op te halen voor onze goede doelen, en daarom dagen we al onze deelnemers (zowel volwassenen als kinderen) uit om zoveel mogelijk donatiegelden op te halen.

Team Battle: win een exclusieve bierproeverij

Nieuw deze editie is de CycleSensation Team Battle. Het team dat het hoogste bedrag per deelnemer extra meebrengt wint een volledig verzorgde en exclusieve bierproeverij! Het maakt dus niet uit hoe groot je team is, de organisatie kijkt naar het opgehaalde bedrag per persoon voor het goede doel.

Word Vriend van CycleSensation

Dit jaar geen tijd om te fietsen, maar wil je CycleSensation wel financieel steunen? Word dan nu Vriend van CycleSensation! Vanaf €250,- steun je dit prachtige evenement, krijg je een vermelding op de website en proosten we 13 april na het laatste blok samen op hopelijk wederom een mooie opbrengst voor Stichting RopaRun. Ga naar de website voor meer informatie.