Na twee geslaagde edities, maakt ObstacleSensation zich op voor de derde editie. De opzet voor 2024 blijft hetzelfde, maar we bouwen verder aan de groei van het evenement. De opbrengst van dit event gaat ook dit jaar naar Stichting Roparun. 

ObstacleSensation is een mooi zomers sportief event met volop uitdagende hindernissen voor de deelnemers! Er ligt een mooi parcours van ongeveer vier kilometer en de parcoursbouwers gaan de uitdaging aan om het succes van de voorgaande edities te overtreffen.

Om ons evenement succesvol uit te bouwen, zoeken we dit jaar (nog) meer de samenwerking met de aanwezige verenigingen op Sportpark Vierhoeven. Daarnaast willen we onze vindbaarheid vergroten, zowel offline als online. Met deze acties gaan we voor een nieuwe succesvolle 2024-editie en we hebben er veel zin in om deze te organiseren!

Teamwork!
ObstacleSensation is een evenement waar teamwork centraal staat. Het is daarom echt een evenement om samen met familie, voetbalteam, collega’s of vrienden aan deel te nemen.

Daag je familie, vrienden of collega’s daarom uit en omcirkel 8 juni in je agenda! Wij geloven erin dat het een hele mooie editie gaat worden. 

Kijk voor de laatste informatie op de eventpagina