In een bomvolle St Jan hebben de deelnemers van de lustrum-editie van de Team Doelbewust – CycleSensation een recordbedrag van 42.000 euro bij elkaar gespind!

Lustrum-editie CycleSensation

Alweer voor de 5e keer werd afgelopen zaterdag in de St Jan in Roosendaal de Team Doelbewust- CycleSensation georganiseerd. Het evenement heeft daarmee inmiddels een belangrijke plaats verworven op de Roosendaalse evenementenkalender. Dat werd nog eens benadrukt door wethouder Toine Theunis die de lustrum-editie van het evenement opende. Het evenement was dit jaar zo goed als uitverkocht en dat resulteerde in een recordopbrengst van maar liefst 42.000 euro. In de afgelopen 5 jaar tijd heeft de CycleSensation een totaalbedrag van 166.152 euro opgebracht.

De opbrengst van de CycleSensation is dit jaar enerzijds bestemd voor St Roparun en anderzijds voor lokale kankergerelateerde doelen.

Lustrum Team Doelbewust

2014 is voor Team Doelbewust een bijzonder jaar. Dan bestaat ook de stichting al weer 5 jaar. De eerste 5 jaar van Team Doelbewust zijn jaren geweest van hoogtepunten en dieptepunten. Met enorme inzet van heel veel initiatienemers, sponsoren, deelnemers zijn grandioze bedragen bij elkaar gebracht voor diverse kankergerelateerde doelen. Bedragen waar we soms niet eens van durfden dromen. Helaas hebben we de afgelopen jaren ook veel dierbaren zien vechten, knokken tegen kanker en soms zien verliezen. Het doet ons nog meer beseffen hoe belangrijk het is dat er onderzoek gedaan wordt naar kanker en dat er kwalitatief goede (palliatieve)zorg is voor kankerpatiënten. Team Doelbewust wordt gekenmerkt door een grote saamhorigheid, plezier, vriendschappen, gedeeld verdriet en gedeelde vreugde. We kunnen met recht zeggen, Team Doelbewust staat voor: “Samen Sterk Tegen Kanker”

Stichting Team Doelbewust is 5 jaar geleden ontstaan vanuit een vrienden- en familieclub uit Roosendaal, toen enkele van hen geconfronteerd werden met kanker. Inmiddels is de stichting uitgegroeid tot een stichting die zich met de organisatie van diverse grote evenementen (oa ColSensation, CycleSensation, Samenloop voor Hoop, etc.), dagelijks met volle overtuiging inzet om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor kanker gerelateerde doelen, zoals Stichting Roparun, KWF Kankerbestrijding en lokale/regionale doelen.

Kidsblok voor KIKA

Voor de tweede keer in de geschiedenis van de CycleSensation was er voorafgaand aan het hoofdprogramma een kidsblok. Zo’n 120 kinderen hebben op swingende muziek een bedrag van 4.712 euro  bij elkaar gespind! De opbrengst van het kidsblok gaat geheel naar KIKA.

2015

De inschrijvingen voor CycleSensation 2015 zijn alweer geopend! Nieuws rondom CycleSensation en de voorbereidingen voor 2015 zijn te volgen via:

Twitter: http://twitter.com/CycleSensation

Facebook: https://www.facebook.com/CycleSensation

Website: www.cyclesensation.nl en teamdoelbewust.nl

Recordopbrengst CycleSensation_foto Jack Magielse

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

20140125_0231