In 2024 starten we weer in Frankrijk! Voor het eerst sinds 2019 vindt er namelijk in 2024 weer een internationale RopaRun plaats. Vanwege Corona is er één keer een RopaRun niet doorgegaan. De andere keren, dat de RopaRun wel doorging, was het een Nederlandse editie.

En dat is mooi nieuws, want dat betekent dat Team Doelbewust voor de 14e keer meedoet aan de RopaRun. We keren hiermee terug naar onze roots. Een Nederlandse editie heeft zeker zijn charmes. Veel doorkomsten, prima kampplaatsen, mooie natuur en veilige routes. Vanuit Frankrijk starten betekent een ander landschap, hoogteverschillen, donkere nachten en afgelegen wegen, zoeken in onbekende dorpen naar je kampplaats, maar wel thuiskomen en onthaald worden in het bekende Nederland. Maar welke route ook… de uitputting, emotie, voldoening en overwinning bij het volbrengen van de mooiste estafetteloop zijn onbeschrijfelijk.

Doorkomst Roosendaal
En wat het helemaal mooi maakt? Dat is de doorkomst in ons Roosendaal! Ook nu we in Frankrijk starten, komen we door Roosendaal. Vanwege de Olympische Spelen in Parijs volgend jaar, starten we 150 km ten noorden van Parijs. Dat heeft als gevolg, dat we in West-Brabant nog een extra lus maken (Zundert, Dongen, Etten-Leur, Roosendaal) voordat we de gebruikelijke route vanuit Ossendrecht weer oppakken. 

Sluit je aan bij ons Roparunteam!
Houd jij wel van een uitdaging? Maak je graag impact voor een ander door bij te dragen aan een goed doel? En sta je te popelen om samen met ons een groots en feestelijk avontuur te beleven? Mail dan naar Marjoke@RopaRunteam233.nl En meld je aan! Het team is nog niet compleet. We zoeken nog lopers, fietsers, chauffeurs en cateraars!